Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΗΠΑ: Διαγωνισμός για τη συγγραφή μελέτης που θα αναφέρεται στην Ιστορία, την Παιδεία και τον Πολιτισμό των Απόδημων Ηπειρωτών στην Αμερική

Διαγωνισμό για τη συγγραφή μελέτης που θα αναφέρεται στην Ιστορία, την Παιδεία και τον Πολιτισμό των Απόδημων Ηπειρωτών στην Αμερική, προκηρύσσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, εντός 45 ημερών, σχετική αίτηση με πλήρες βιογραφικό. Η φύση της έρευνας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, επιβάλλει ο υποψήφιος ερευνητής να μεταβεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην Αμερική για επιτόπια έρευνα. Σε διάστημα ενός έτους από την επιλογή του θα υπάρξει αξιολόγηση του έργου που επιτέλεσε ο ερευνητής, ώστε να ακολουθήσει ανανέωση της ερευνητικής συνεργασίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ή πτυχιούχοι Ανωτάτου ημεδαπού ή ισότιμου αλλοδαπού Ιδρύματος, να έχουν Ελληνική υπηκοότητα ή να είναι Έλληνες το γένος και κατά προτίμηση να κατάγονται από την Ήπειρο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, στη διεύθυνση: c/o Spyros Kostadimas, Oberstr. 117. 51149 KOELN – Germany, ή στα τηλέφωνα: +49 (0) 220314357 , Κιν.: +49 (0) 171 5374527 , Φαξ:+49(0)3222 375 195 6. Ακόμη, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: typos@world-epirotes.org.

ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *