Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Σούλα χορηγός στον Βουκεφάλα

Ο Βουκεφάλας είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Τρικάλων, υπάρχει και ιππικός σύλλογος με το ίδιο όνομα, αφού οι γείτονές μας Τρικαλινοί είναι φαίνεται θαυμαστές του …βουκεφάλα.
Έλα όμως που η οικονομική κρίση έχει τις επιπτώσεις της και στους …Βουκεφάλες! Γι΄αυτό οι πονηροί καραγκούνηδες έστιψαν το μυαλό τους και βρήκαν τη λύση του χορηγού. Με 2 εκ ευρώ ο Βουκεφάλας διαφημίζει στις φανέλλες του τον οίκο εποχής, η Σούλα. Βέβαια η ΣΟΥΛΑ δεν είναι οίκος μόδας αλλά οίκος ανοχής, κοινώς μπορντέλο!
Φαίνεται ότι τα μπορνέλα κάνουν ακόμη χρυσές δουλειές στον κάμπο,αφού όλες οι κοινοτικές επιδοτήσεις στη γεωργία στράφηκαν  προς τέτοιες κερδοφόρες επιχειρήσεις προς δόξα των αγροτοπατέρων μας…
Ρίτα, η (ενίοτε και) Παλλακίδα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *