Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μεϊμαράκης- Τραγάκης: Κυλίστηκε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Συνεχίζεται η ξεφτίλα αυτού που ονομάζεται Κοινοβούλιο και στο προεδρείο του οποίου  βρίσκονται  συνήθως τα εκλεκτότερα από τα μπουμπούκια των κομμάτων( βλέπε τοπικός Βαγγέλας).
Έτσι ο φερόμενος ως μετέχων στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος πολλά βαρύς Μεϊμαράκης, ο τραμπουκοειδής – αντί να παραιτηθεί- κάθεται στον ….πάγκο και μεταβιβάζει τις αρμοδιότητές του έως την ανακοίνωση του πορίσματος του ΣΔΟΕ,  ερμηνεύοντας φυσικά τον κανονισμό της βουλής όπως έδερνε τους αντιπάλους του στη ΔΑΠ. Αλλά σε ποιον νομίζετε ότι μεταβιβάζει τις αρμοδιότητές του; Στον …Τραγάκη, τον α΄αντιπρόεδρο της Βουλής, αυτό τον λεμονοανθό της ΝΔ που διόρισε στη βουλή όλο του το σόι και που υπόσχεται φυσικά, τηρώντας τις οικογενειακές παραδόσεις του κόμματός του αμεροληψία και …κύρος.
Κυλίστηκε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!
Απόκαυκος ο κυνοβουλευτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *