Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο “ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ” ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ

Ενώ το βουβό κύμα της λαϊκής δυσαρέσκειας προσεγγίζει ταχέως και το οικοδόμημα της τρικομματικής προκυμαίας τρίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, οι τρεις ναυαρχαίοι συνεχίζουν  να διαλέγονται και να συσκέπτονται δημοσίως και  περιπαθώς. Μπροστά στην επερχόμενη θύελλα ανοίγουν χαριτωμένες ομπρελίτσες.
Του πιο ψηλού, η ομπρέλα γράφει «αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία!» Του πιο χονδρού γράφει «επιμήκυνση πέους εδώ και τώρα» Ενώ η πιο εντυπωσιακή είναι του γηραλέου που γράφει «ισοδυνάμων θέσπιση»
Τον βλέπουμε να εξηγεί στωικά, σχεδόν πατρικά, στο σιωπηλό πλήθος ότι ζητούν από την αφέντρα τρόικα,  να νομοθετηθεί η «ρήτρα δημοσιονομικού ισοδύναμου» για  όσα μέτρα είναι κοινωνικά ιδιαιτέρως δυσβάστακτα ! Αν τυχόν δηλαδή προκύψει πλεονάζον έσοδο τότε θα γίνεται αφαίρεση του «δυσβάστακτου μέτρου» από αυτό το συνολικό πακέτο για το επόμενο έτος. Όσοι, τους λέει, θα λιμοκτονήσετε σήμερα έχετε κάθε λόγο να σταθείτε στο πλευρό μας εναντίον όσων έχουν πάρει σειρά να εξαθλιωθούν αύριο Και από όσα θα ληστέψουμε από αυτούς τους “προνομιούχους”, αφού αυτοί δεν πεινάνε ακόμη, ε όπως βλέπετε θα δώσουμε και σε σας κάτι …
 Όσο οικονομικά αναποτελεσματική είναι αυτή η σύλληψη τόσο μπορεί να είναι πολιτικά ενδιαφέρουσα! Γιατί χρήμα μεν δεν θα δημιουργήσει αλλά μπορεί να δημιουργήσει τους απαραίτητους «αποδιοπομπαίους τράγους» προς τους οποίους θα στραφεί το κύμα της οργής και σε συνδυασμό με το παραμύθι του καλού μπάτσου – που πασχίζει, στίβει το μυαλό του, αλλά δεν τον αφήνει η άκαρδη τρόικα – αποτελεί αυτό που θα λέγαμε την αριστερή συμβολή του κυρ Φώτη στην αντιμετώπιση της κρίσης Γιατί όταν θα καταλήξουμε πάλι στον γνωστό εύκολο και άδικο δρόμο της επιδρομής και της οικονομικής εξαθλίωσης της πάλαι ποτέ κραταιάς μεσαίας τάξης, τότε θα πρέπει να φανούν κάπως σαν τον αυστηρό αλλά δίκαιο γονιό κι όχι σαν αυτό που πράγματι είναι, δηλαδή φοροσυλλέκτες της Μεγάλης  Πύλης (των Βρυξελλών).
Ζαχαρένιος λέγεται στην πιάτσα εκείνος από τους μπάτσους που παίζει τον καλό, σε αυτή την προαιώνια μπάτσικη παράσταση του καλού και του κακού. Ο κυρ Φώτης τόχει Είναι άφθαρτος, αριστερός και χαίρει ευρείας αποδοχής Ξέρει καλά και το πρωτόκολλο για το προεδρικό μέγαρο! Αρκεί να μην του τα χαλάσουν οι ξεβράκωτοι…
Οι τρεις ναυαρχαίοι καμώνονται προσώρας πως αγνοούν αυτό που τους λέει ακόμη και η αφέντρα τρόικα Ότι αυτοί αποτελούν πια το μεγαλύτερο πρόβλημα! Γιατί δεν υπάρχει πιο ισχυρή απόδειξη από την ίδια τους την παρουσία για την  έλλειψη της παραμικρής πολιτικής βούλησης κοινωνικής δικαιοσύνης, είτε σε συνθήκες θύελλας είτε και σε νηνεμία. Χίλιοι ανθρώποι όλοι κι όλοι τη ρημάξανε την πόλη άδουν οι “ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ” Κι όσο το  πολιτικό σύστημα τους καλύπτει και τους προστατεύει, όσο δεν προχωρά καμία διαδικασία αυτοκάθαρσης, όσο τους χαρίζουν τράπεζες , ΟΠΑΠ κοκ τόσο η αξιοπιστία του κάθε ναυαρχίδη θα βυθίζεται στα τάρταρα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους ναυαρχίδες που συμπεριφέρονται με τον ίδιο προκλητικό και άθλιο τρόπο είναι εκμηδενισμένη. Ας ασχοληθούν λοιπόν λίγο με την δική τους ρήτρα αναξιοπιστίας γιατί κοινωνικό συμβόλαιο με απατεώνα δεν κάνει κανένας και ακόμη περισσότερο ο πεινασμένος.
Κασσάνδρα του Απόκαυκου
YouTube:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PZ_AZWk2Jv0

YouTube: ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ Οε Οε
Η μαγκιά θέλει αέρα
σηκωμένη την παντιέρα
σηκωμένη την παντιέρα

Η θεωρία καταρρέει
οι χοντροί είναι οι ωραίοι
οι χοντροί είναι ωραίοι

Οε οε
οε οε οε ] 4x

Κοιμηθήκαμε αγρότες
και ξυπνήσαμε ιππότες
και ξυπνήσαμε ιππότες

Του οκτάωρου πεσόντες
νανουρίζονται με τσόντες
νανουρίζονται με τσόντες

Οε οε

Φω-μπιζού ήταν το διαμάντι
που ‘σαι ρε Παπαδιαμάντη
που ‘σαι ρε Παπαδιαμάντη

Χίλιοι κώλοι όλοι κι όλοι
μας ρημάξανε την πόλη
μας ρημάξανε την πόλη

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *