Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το αρβανίτικο “γινάτι” του Προέδρου

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο πρόεδρος Κάρολος δεν έτρεφε και δεν τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων για τους δύο πρώην προέδρους της Δημοκρατίας που βρίσκονται εν ζωή και ιδιαίτερα για τον κ. Σαρτζετάκη.Μάλιστα είχε εναντιωθεί με πάθος στην επιλογή του ως προέδρου της  Δημοκρατίας το 1985, όντας ο ίδιος υποστηρικτής της επιλογής Καραμανλή.
Έτσι με την πρότασή του στον Σταϊκούρα για μείωση των αποδοχών του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν περιέλαβε μόνο τους μελλοντικούς Προέδρους αλλά και τους τέως που θα δουν την σύνταξή τους μειωμένη, πράγμα που θα τους στοιχίσει γιατί είναι και οι δυο-παρά τις παχυλότατες απολαβές τους – γνωστοί …ευρωφονιάδες.Έχει ο Πρόεδρος το δικό του τρόπο να εκδηλώνει το αρβανίτικο γινάτι του…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *