Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Περί “εισπηδήσεως” ο …λόγος!

Σε μείζον ζήτημα έχει αναδειχτεί η παρουσία της Γιαννακά στη συγκέντρωση που μίλησε ο Τσίπρας και που διοργάνωσαν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και το θεμιτό ή άκομψο της παρουσίας σ’ αυτή την εκδήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Και τα δύο γεγονότα είναι ανάξια σοβαρής συζήτησης την ώρα που ο λαός αντιμετωπίζει τόσα και τέτοια ζητήματα. Ως προς τον Τσίπρα η συζήτηση παραπέμπει σε φιλονικίες δεσποτάδων γύρω από υποθέσεις “εισπηδήσεως” και προκαλούν θυμηδία, ενώ για την ευειδέστατη κ.Γιαννακά η τροπή των ένθεν και εκείθεν υπαινιγμών έχει την χροιά κουτσομπολίστικων σχολίων σε μεσημεριανά πάνελ, αφού χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το που πήγε η Γιαννακά.
Όμως η επιμονή της σχετικής με τα “θέματα” αυτά φιλολογίας δείχνει το ιδεολογικό και πολιτικό έλλειμμα που υπάρχει στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς που αφού δεν έχουν τίποτε ουσιαστικό να πουν, καταπιάνονται με τετριμμένα…
Αποκαυκίδιο το μπουχτισμένο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *