Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αλλάζουν οι απόψεις για τα βιολογικά προϊόντα

Τα βιολογικά (οργανικά) τρόφιμα -αγροτικά προϊόντα,
γαλακτοκομικά και κρέατα- δεν είναι περισσότερο θρεπτικά από τα συμβατικά, ενώ
είναι εξίσου πιθανό να είναι μολυσμένα με ορισμένα βακτήρια, σύμφωνα με μία νέα
αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Από την άλλη, όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα βιολογικά αγροτικά και
κτηνοτροφικά προϊόντα είναι λιγότερο πιθανό να περιέχουν υπολείμματα
παρασιτοκτόνων ή να φιλοξενούν μικρόβια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.

Η νέα μελέτη, με επικεφαλής την δρα Κρίσταλ Σμιθ- Σπάνγκλερ της Ιατρικής Σχολής
του πανεπιστημίου Στάνφορντ, που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό
“Annals of Internal Medicine”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ,
αξιολόγησε τα δεδομένα από 237 σχετικές έρευνες που συνέκριναν τη διατροφική
αξία των βιολογικών και των συμβατικών τροφών και τις τυχόν διαφορές στο
επίπεδο μικροβίων που περιέχουν. Η λεγόμενη μετα-ανάλυση -η πιο εκτενής που
έχει γίνει μέχρι σήμερα- περιέλαβε όλα τα είδη τροφίμων: φρούτα, λαχανικά,
δημητριακά, γάλα, αυγά, κρέας κ.α.  

 Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.162

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *