Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ο ΚΩΔΙΞ ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ και η ΚΟΥΚΛΑ


Η παραίτηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη από την υπεύθυνη κομματική του θέση στη ΔΗΜΑΡ  θεωρείται προάγγελος εξελίξεων, αφού πίσω από το «προσωπικό θέμα» φαίνεται να υποκρύπτεται και πολιτική διαφωνία περί της ορθότητας της συμμετοχής στη κυβέρνηση “τρίο μούτζες”. Όπως είχαμε επισημάνει, σε αυτή την κυβέρνηση μπορεί να μην προσέξανε μερικές μικρολεπτομέρειες αλλά προσέξανε και οι τρεις να μην υπάρχει ούτε ίχνος εσωκομματικής αντιπολίτευσης
Τελείως ειδική περίπτωση αποτελεί η κυοφορούμενη αντάρτικη υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Βουλής από πλευράς Βύρωνα Πολύδωρα. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει μεταπολιτευτικά και θα έιχε πολύ πλάκα. Για την θέση του Προέδρου, που θα είναι πολύ αυξημένης σημασίας στην παρούσα Βουλή, αντί του ευπατρίδη προτιμήθηκε ένας μαχαλόμαγκας κι επιπλέον ο κ Βύρων το έμαθε από τους δημοσιογράφους! Κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει όμως ο κώδικας Μπουσίντο των Σαμουράι περί τον οποίο ο Βύρων έχει συγγράψει ολόκληρο βιβλίο.
Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ η δυνατότητα του αρχηγού να είναι υποψήφιος σε δυο περιφέρειες δημιούργησε πικρίες με την ωραία Εύα Καιλή να έχει την απαίτηση να κρατήσει ο χονδρός την έδρα του Ηρακλείου κι όχι της Θεσσαλονίκης. Καλή η ευειδής και πιστή Εύα αλλά όχι να μας φάει και το φίδι σκέφτηκε ο χονδρός μιας και ουσιαστικά του ζητούσε να καταλάβει την μοναδική έδρα που κατάφερε να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την μεγαλόνησο. Πράγμα ανθυγιεινό και ως σκέψη ακόμη….
Κατά τον Απόκαυκο πάντως η πιο σωστή και εφικτή λύση προκειμένου να μην στερηθεί το κοινοβούλιο τα οφθαλμόλουτρα με την καλλίπυγο θα ήταν να θυσιαστεί ο ίδιος ο χονδρός, προς μεγάλη ίσως θλίψη του Ανδρέα Λ. [κλαψ]
Πάκης ο παρατηρητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *