Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ανακοινώνεται σήμερα η κυβέρνηση της Εθνικής συμπαιγνίας



Την Τετάρτη το μεσημέρι οι τελικές συναντήσεις Σαμαρά

 Ανακοινώνεται σε λίγες ώρες η κυβέρνηση της Εθνικής Συμπαιγνίας, αυτή που άλλοι την ονομάζουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και άλλοι κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης και πάει λέγοντας.
Την σχηματίζουν ο πιο φοβικός πολιτικός που πέρασε από την χώρα, ο Αντώνης Σαμαράς, με την συνεργασία του πιο θρασύτατου πολιτικού που γνώρισε αυτός ο τόπος, αυτού που φέρνει το όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος. Κοντά τους και ο Φώτης Κουβέλης, αυτός που όπως φαίνεται έχει στο πολιτικό του DNA  να χώνεται σε σχήματα πολιτικής επιβίωσης της Δεξιάς, αφού και στο βρώμικο 1989 ήταν από τους πρωταγωνιστές και τους υπουργούς της κυβέρνησης του αχυράνθρωπου του Μητσοτάκη, του αλήστου μνήμης Τζανετάκη!
Την σχηματίζουν με τις ευλογίες της Μέρκελ και της παρέας της για να επαναδιαπραγματευθούν δήθεν αυτό που υπέγραψαν φαρδιά πλατιά πριν από ελάχιστους μήνες.
Την σχηματίζουν ύστερα από 40 ημέρες πολιτικών εκβιασμών και θεατρικών κινήσεων, ενώ κάλλιστα μπορούσαν να την σχηματίσουν στις 7 Μαίου!
Έπρεπε όμως να εξουθενώσουν το φρόνημα της κοινωνίας και να εξευτελίσουν διεθνώς τη χώρα, αφού την εξέθεσαν στα μάτια της οικουμένης, παρουσιάζοντάς την ως χώρα αγρίως κηδευομενόμενης Μπανανίας…
Είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πράξη του δράματος της  Μεταπολίτευσης, που είναι πια ένα άταφο ΠΤΩΜΑ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *