Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Έφτασε και η εποχή των εγγραφών των μαθητών στα σχολεία και άρχισε η ίδια φάμπρικα. Παραγοντίσκοι έως μεγαλοπαράγοντες επιδίδονται στο προσφιλές σπορ της ανεύρεσης του κατάλληλου “καλού” σχολείου για τα παιδιά τους ή τα παιδιά των “πελατών” τους, κάνοντας άνω κάτω τον προγραμματισμό των σχολείων και δημιουργώντας “κατηγορίες” σχολείων με βάση τις κοινωνικές προκαταλήψεις των κατά τα άλλα “προοδευτικών”συμπολιτών μας.
Και μια επισήμανση: Δεν νομίζουν ορισμένοι “πασόκοι” παράγοντες στο χώρο της εκπαίδευσης ότι, τώρα που το κόμμα τους έφτασε το 12%, πρέπει από λόγους στοιχειώδους ευθιξίας να υποβάλλουν και καμιά παραίτηση αντί να παραγοντίζουν ασυστόλως! Ή έχουν την αίσθηση ότι κατέχουν τη θέση τους αξιοκρατικά;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *