Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ τον ΦΑΗΛΟ!



 Στον εισαγγελέα κ. Γιάννη Δραγάτση κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά, ο οποίος ως γνωστόν καλούσε τους πολίτες σε αντάρτικο πόλεων. Διέψευσε ότι αποτελούσε ποτέ θέση του κόμματος, ακόμη και κατά την αντιμνημονιακή φάση του, πως χρειάζεται “αντάρτικο” προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από την χούντα του Παπανδρέου, όπως ο κ Αμυράς αιτιάται.

Εξερχόμενος δε της εισαγγελίας ανέφερε ότι βεβαίως προσκόμισε στοιχεία αλλά αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν “έδωσε” και τον Φαήλο Κρανιδιώτη του οποίου ήδη πολλοί επιζητούν τη διαγραφή ακολουθώντας ανεστραμμένο το πανάρχαιο ρητό «όταν δεν μπορείς να βαρέσεις το γάιδαρο χτύπα το σαμάρι» Στην Νέα Δημοκρατία αυτό τροποποιείται ως εξής: «Αν δεν μπορείς να βαρέσεις το σαμάρι, χτύπα το γάιδαρο»
Ρίτα Πουλακίδα,  η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *