Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΟΡΙΔΗΣ, το κασιδιάρειον πρότυπον!



 Αγαπητέ Απόκαυκε

Έχετε σίγουρα θαυμάσει και εσείς τον αντίστοιχο Κασιδιάρη του 1980, που τότε διαδήλωνε την πίστη του στον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ηγείτο φασιστικών συμμοριών με τσεκούρια και συνεργαζόταν με τον κ Μιχαλολιάκο, να αποτελεί σήμερα πια τον υπουργό των διαπλεκομένων και τον εκλεκτό όλων των ΜΜΕ του κ. Μπόμπολα!
 Τον βλέπεις σήμερα μέσα στο καλοκουμπωμένο κοστούμι του να κορδακίζεται περιμένοντας να διαδεχθεί τον Τώνυ Πατώνη και με βαθύφωνους λαρυγγισμούς να εξαπολύει τις σοφίες του και απορείς:, αφενός για την πρόοδο ενός ανθρώπου που όταν ήταν νέος έμοιαζε να έχει εξοκείλει στην αλητεία και όμως έφθασε τόσο ψηλά και αφ’ ετέρου για την πειστικότητα των αντιφασιστικών ιδεωδών του MEGA CHANΝEL.
Απορώ επίσης γιατί δεν πάει σε καμία από αυτές τις εκπομπές όπου καλούν προσωπικότητες που έπεσαν παλιότερα θύματα φασιστικής επίθεσης. Αυτός είναι ο μόνος που θα μπορούσε να μας διηγηθεί τα πράγματα από την αντίθετη πλευρά του λόφου. Πώς ήταν τότε που πρωταγωνιστούσε σε τέτοιες φασιστικές επιθέσεις!
Πάκης ο Βορ(ίδ)ειος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *