Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εύκολο να καταδικάζεις έναν… Κασιδιάρη! ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ …ΔΥΣΚΟΛΑ!



 «Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κυρίας Λιάνας Κανέλλη και της κυρίας Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο»
                                                           Κάρολος Παπούλιας
-Μόνο η συγκεκριμμένη βιοπραγία σας ενόχλησε Εξοχότατε; Για το ανηλεές λυντσάρισμα που υφιστάμεθα καθημερινά και μάλιστα με την υπογραφή σας, πότε θα βγάλετε ανακοίνωση; Εύκολο να καταδικάζεις έναν Κασιδιάρη!

-Αλλά και πόσο υποκριτική φαντάζει η υπόμνηση για το ότι θίχτηκε επιτέλους το συλλογικό μας αξιακό υπόβαθρο! Για τον φίλο σας τον Άκη και τις λεπτομερείς περιγραφές της ληστείας του πότε θα βγάλετε ανακοίνωση; Θα περιμένετε προφανώς την απόφαση του…δικαστηρίου!
   Εύκολο πάντως να καταδικάζεις έναν Κασιδιάρη. Εμείς τον Πρόεδρο όμως τον θέλουμε για τα ΔΥΣΚΟΛΑ!

Απόκαυκος για τα δύσκολα   

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *