Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς!…

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Όσοι νομίζουν, ότι ψηφίζοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη σταθερότητα και την παραμονή στην ευρωζώνη, πλανώνται πλάνην οικτρά! Απλά θα σχηματισθεί μια θνησιγενής κυβέρνηση ολίγων μηνών για να συνεχίσει το πετσόκομα μισθών και συντάξεων χωρίς την παραμικρή μεταρρυθμιστική ικανότητα. Έτσι θα βυθίσουν ακόμη περισσότερο τη χώρα στο θανάσιμο βάλτο της κρίσης και τον λαό στη δυστυχία, την απόγνωση και τον καθημερινό εξευτελισμό.
Και με το ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν τα πράγματα; Και βέβαια όχι! Όμως η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, που θα στείλει στα πολιτικά Τάρταρα τους θιασώτες του άθλιου καθεστώτος, θα στείλει το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν θα πέσουν αμαχητί, όπως επιδιώκουν Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και η καθεστωτική Παπαρήγα. Και στο μεταξύ υπάρχει η ελπίδα της ανατροπής των διεθνών πολιτικών συσχετισμών, που θα την υποβοηθήσει μια πολιτική ανατροπή στην Ελλάδα, εναντίον της οποίας μάχεται με λύσσα η μαύρη διεθνής της καταλήστευσης και υποδούλωσης των λαών.
Και στην τελική, αν είναι να κάνουμε την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου που τελικά θα την κάνουμε, ας την κάνουμε με επικεφαλής όχι προσκυνημένους αρχηγούς σαν το δίδυμο της συμφοράς, Σαμαρά και Βενιζέλο! Γιατί τότε δεν θα μείνει ούτε ποδάρι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. teagan says:

    δες και τούτο
    καλπάζει ο ΣΥΡΙΖΑ … έρχεται σκάνδαλο 500 εκατ, ευρω γραφει το κουρδιστό πορτοκάλλι.
    http://www.kourdistoportocali.com/articles/11770.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *