Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Καθάρισε” ο Λοβέρδος,ο αιδοιοφύλαξ και ο Αντώνης Πατώνης;





Τέλος στην “Οδύσσεια” των καρκινοπαθών για φάρμακα

 Θα συνεχιστεί από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, των δημόσιων νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών μέσω του ΕΟΠΥΥ, η χορήγηση φαρμάκων στους καρκινοπαθείς, ύστερα από συμφωνία με φαρμακευτικές εταιρείες που επιτεύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, αναφέρει ανακοίνωση του Μαξίμου, που εξεδόθη το απόγευμα μετά την πρωινή σύσκεψη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Χρ.Κίττα, του υπουργού Επικρατείας Αντ. Αργυρού και υπηρεσιακών παραγόντων. Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση συσσωρευμένων προβλημάτων στο χώρο της Υγείας, που χρήζουν, όπως αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση, άμεσης αντιμετώπισης αφού τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
 Αποφασίστηκε ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης να επισπευσθεί η διαδικασία θεώρησης των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής, η οποία είναι απαραίτητη για την εξόφληση των προμηθευτών νοσοκομείων ώστε να μη διακοπεί η χορήγηση υλικών. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος αποστέλλει επιστολή στον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ι. Καραβοκύρη στην οποία παρακαλεί να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και από την πλευρά του αρμόδιου δικαστηρίου λαμβάνοντας υπόψη το επείγον του προβλήματος.

 «Η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως μέχρι την Τετάρτη στα νοσοκομεία, στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και στις ιδιωτικές κλινικές. Οι πληρωμές θα γίνονται άμα την παραγγελία και τη παραδόσει και αυτό θα συνεχιστεί μέχρις ότου βέβαια αναλάβει η νέα κυβέρνηση η οποία θα λύσει οριστικά το θέμα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Χρήστος Κίττας
Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο ΕΟΠΥΥ και το υπουργείο Υγείας συνολικά, ενημερώθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας Χρήστο Κίττα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *