Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΞΕΨΑΡΩΣΑΜΗΝ;

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Οι δημοσκοπήσεις διαβλέπουν σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ στα ισχνά εκλογικά ποσοστά του, πιθανώς γιατί ακόμη δεν έχει πιεστεί από το δίλημμα του ποιος θα πρωτεύσει. Πλησιάζοντας όμως η ώρα της κάλπης μάλλον θα γίνεται ολοένα και πιο πιεστικό το ερώτημα του ποιος θα κυβερνήσει, ο Αντώνιος ο υπερβατικός ή ο Μικρός Αλέξιος ο Μέγας.; Ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ συνειδητοποιώντας ότι ψηφίζοντας Βενιζέλο θα φέρουν πρώτο τον Σαμαρά και μάλιστα τον Βενιζέλο πρόθυμο βοηθό του, είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν τις τελευταίες ημέρες τάσεις φυγής αντίστοιχες των εκλογών της 6ης Μαίου.
Πάνω στην αναμπουμπούλα λοιπόν παρενέβη ο διανοούμενος αλλά και ινστρούχτορας Κώστας Σκανδαλίδης, που διακήρυξε  προς τους μονομάχους να μην ιδρώνουν, γιατί μπορεί να κρυώσουν, αφού πρώτο πρόκειται να βγει το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου! Θεωρεί ότι όποιος τυχόν πειστεί πως παίζει μια τέτοια πιθανότητα, τότε δεν θα εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην κάλπη πιεζόμενος από το σύνδρομο της χαμένης ψήφου.
 Από τις δημοσκοπήσεις όμως φαίνεται ότι συμμερίζεται αυτή την άποψη του, δηλώνοντας ότι προβλέπει να πρωτεύσει το ΠΑΣΟΚ (παράσταση νίκης), μόλις το 0,5% των ερωτώμενων!!!
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ η συμπεθέρα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *