Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Ηλικιωμένος, αγρότης και  απόφοιτος δημοτικού είναι το συνηθέστερο προφίλ του ψηφοφόρου του Βενιζέλου. Στη Β’ Αθήνας, στη Β’ Πειραιά και στην Δυτική Αττική βρίσκεται το ελληνικό Waterloo ή Βατερλώ επί το ελληνικότερο. Τα μονοψήφια ποσοστά του Βενιζέλου στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν τα φανταζόταν κανείς στην Κόνιτσα, στη Χίο, στα Ανώγεια ή στη Σπάρτη (η οποία σημειωτέον έδωσε διπλάσιο ποσοστό από ότι έδωσαν τα κάστρα του ΠΑΣΟΚ)

Ο απόηχος στις αγροτικές περιοχές της ψήφου που έδωσαν προ μηνός τα αστικά κέντρα προβλέπεται καταλυτικός. Το νέο κύμα πτώσης του ΠΑΣΟΚ θα είναι ακριβώς σε όσους λόγω απόστασης, ηλικίας, πληροφόρησης κοκ δεν είχαν πάρει χαμπάρι την έκταση του φαινομένου και έμειναν κάγκελο στις 6 Μαίου, όταν κατάλαβαν ότι αυτοί υπήρξαν οι τελευταίοι των Μοικανών!
 Οι όποιες επιστροφές περιμένουν στο ΠΑΣΟΚ από τους φυγάδες της 6ης Μαίου (είτε από οίκτο είτε από φόβο) δεν πρόκειται να αντισταθμίσουν το νέο κύμα απωλειών…
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ η συμπεθέρα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *