Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο εκσυγχρονιστής νοσταλγός του”Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια” Αλέκος Παπαδόπουλος

Σε μια εκδήλωση για ένα βιβλίο που έγραψε ο κ. Νασιώκας για τον πατέρα του ο Αλέκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι η χώρα μας χαρακτηρίζεται από απουσία αξιών και ανθρώπων ικανών να ηγηθούν. Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν ο πρώην υπουργός κ. Γ. Φλωρίδης, ο περιφερειάρχης στηριζόμενος από τη ΝΔ κ. Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος της Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλης, οι πρώην βουλευτές του ΠαΣοΚ κκ. Ν. Σαλαγιάννης, Η. Καρανίκας και η κυρία Σούλα Μερεντίτη και πλήθος κόσμου οι περισσότεροι εκ των οποίων παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα όρθιοι. Με αναφορές στην εποχή που έζησε ο «Αγωγιάτης» πατέρας του κ. Νασιώκα, μπάρμπα Πάνος – Θώδος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η εποχή εκείνη, η κοινωνία της ανάγκης έβγαζε ηγέτες σε όλα τα επίπεδα, στην πολιτική, στο στρατό, στη δικαιοσύνη, στην εκκλησία, αλλά σιγά σιγά η κοινωνία της ανάγκης μετατράπηκε σε κοινωνία της επιθυμίας«Σήμερα, υπάρχει έλλειψη ηγεσιών όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στο πνευματικό, κοινωνικό κομμάτι, σε όλες τις εκφάνσεις του. Η χώρα δεν έχει αξίες», είπε ο κ. Παπαδόπουλος. «Εχουν εκλείψει», πρόσθεσε, «οι παλιές μεγάλες αξίες της εργασίας και της προσπάθειας με βάση τις οποίες οργανώθηκε η χώρα από την ίδρυσή της».
Και ύστερα επέστρεψε ο κυρ’Αλέκος στο GP CORNER του GRANDE BRITANIE της πλατείας Συντάγματος για να συνεχίσει τους διαλογισμούς του…


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *