Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!

Ο ΓΑΠ έχει δύο αδελφούς, ένας εκ των οποίων είναι ο συγγραφεύς ΝΑΠ. Ο Νίκος έχει ένα κολλητό, τον επίσης Νίκο, τον Σηφουνάκη, συνεργάτη του Παναγούλη κάποτε και σήμερα πλέον αρχιτέκτονα, υπουργό & το κυριότερο γαμβρό Δασκαλαντωνάκη! Ο Σηφουνάκης Νίκος έχει έναν αδελφό, νευρολόγο, τον Σηφουνάκη Γιάννη. Ο Σηφουνάκης Γιάννης γνώρισε στην Ιταλία, όπου όλη η οικογένεια σπούδαζε, την Κατίνα που αργότερα έγινε παθολόγος. BASTA, φτάσαμε!

Τελείως άσχετα από όλα τα ανωτέρω, η ιατρική αίφνης στερήθηκε την Κατίνα γιατί αυτή κατέστη βουλευτής Ευβοίας και καλείτο πλέον Αικατερίνη Περλεπέ -Σηφουνάκη. Υπήρξε τόσο άψογη ως βουλευτής που δικαίως διαμαρτυρόταν προς κάθε κατεύθυνση, πως ζούσε συνεχώς στην σκιά του Νίκου Σηφ. και αργούσε να υπουργοποιηθεί.
Στις τελευταίες εκλογές οι Ευβοείς αποφάσισαν ότι τους έλειψαν τα κλύσματα και τα υπόθετα της και πως την θέλουν ξανά παθολόγο τους. Εκείνη τους απέστειλε μια ευγενική αποχαιρετιστήριο επιστολή αλλά ταυτόχρονα προσέφυγε και στον νευρολόγο σύζυγο λόγω του άγχους που την κατέλαβε για το πώς θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα στην αφάνεια. Η μη έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος την οδήγησε σε αυτό τον παράξενο τρόπο να ξανακερδίσει την προσοχή του κοινού και μάλιστα πανελληνίως! Ως γνωστόν, δήλωσε στη Νομαρχιακή επιτροπή, πως αν τυχόν συναντούσε τον Γιώργο θα τον πλάκωνε στις σφαλιάρες !!! Όλες οι επιλογές του ΓΑΠ υπήρξαν θαυμάσιες αλλά μια  ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται στις αμαζόνες του….
Πάκης ο ευ βους

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *