Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι τελευταίοι οπαδοί του Αντρέα



 Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία από όσους ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ του Χοντρού στις τελευταίες εκλογές είναι …οπαδοί του μακαρίτη Αντρέα Παπαντρέου, που αν ζούσε είναι βέβαιο ότι θα έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια ό,τι απέμεινε από το δικό του δημιούργημα! Αλλά το πιο τραγελαφικό της όλης ιστορίας είναι ότι αυτοί οι ψηφοφόροι που στη βάση τους είναι κυρίως αντιδεξιοί, ψηφίζοντας σήμερα Βενιζέλο-πιθανότατα χωρίς να το συνειδητοποιούν μέσα στον συναισθηματισμό τους- δημιουργούν τις προυποθέσεις να έλθει στην κυβέρνηση η πιο σκληρή Δεξιά, του Σαμαρά, Βορίδη, Άδωνι και της κόρης του Αρχιαποστάτη, κάτι που ούτε νεκρός δεν θα έκανε ο Αντρέας! Και τούτο βέβαια θα γίνει γιατί ο Χοντρός στο μόνο που αποβλέπει είναι να αποτελέσει το δεκανίκι σε μια συμμαχική κυβέρνηση με τον Σαμαρά για να ολοκληρώσουν κατά τις επιταγές της Μέρκελ ό,τι άρχισε ο Γιωργάκης και η αφεντιά του.
Επομένως εδώ ισχύει αυτό που κατά κόρον εξέφραζε και το περίφημο σύνθημα: “Σήκω Αντρέα για να δεις τα παιδιά της…αλλαγής!” Της αλλαγής με τον Βορίδη, τον Αντωνάκη, την Ντορούλα, τον Πανίκα και τ’άλλα καλά παιδιά!..
Πάκης ο Αντρεικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *