Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έλεος! Ακόμη και τώρα κάνει το ΠΑΣΟΚ ρουσφέτια!





Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλοντας τις προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Την ίδια ώρα που οι συνεταίροι του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «όλα τα δεινά του κόσμου», οι γνωστές ψηφοθηρικές τακτικές τους καλά κρατούν και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης πριν αποχωρήσει, πρόλαβε να υπογράψει πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις (ακόμα και σε πολιτικά γραφεία) υπαλλήλων του Υπουργείου του για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους, αποδιοργανώνοντας ακόμα περισσότερο τον φορολογικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετακινήσεων υπογράφηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών (9-11 Απριλίου) και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών (11 Μαΐου).

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *