Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ και ο ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ.Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα!



 Άλλος ένας παλαιοπασόκος που βαρέθηκε να ακούει ότι θα τον εξαφανίσει ο Μπένυ από Δευτέρα κι αποφάσισε να αδειάσει την γωνιά από μόνος του είναι ο προεδρικός κολλητός κ Σήφης Βαλυράκης. Δεν θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Χανίων του  ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο!

Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα!
Απόκαυκος ο καταμετρητής του ρεύματος (εξόδου)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    οταν τα πρωτα χρονια του ΠαΣοΚ ήρθε σαν υπουργός Δημοσιας Ταξεως ο Σήφης στα Γιάννενα, ζήτησε από τους σαστισμένους αστυνομικούς να καλέσουν στο αστυνομικό κτίριο έναν συγκρατούμενο (μαλλον ποινικό)του από τις φυλακες της Κέρκυρας.
    Εκεί να δεις (όπως μου είπαν) ευγένειες από τους αστυνομικούς στον άλλοτε "εχθρό" του νόμου. Πιθανώς μαζί με αυτόν ο Σήφης δραπέτευσε από τις φυλακές και έφθασαν κολυμπώντας στην Αλβανία του Εβμερ…Περίμενα χρόνια από τον Βαλυράκη να διαχωρίσει τη θέση του από το ΠαΣοΚ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *