Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Από τα ΝΑΙ του Σαρκοζί στα ΟΧΙ του Ολάντ. Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη;

” Όχι ” Ολάντ σε τοποθέτηση Σόιμπλε στην ηγεσία του Eurogroup


 

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ από το Βερολίνο, αντίθετος με την τοποθέτηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως επικεφαλής του Eurogroup εμφανίζεται ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό Der Spiegel.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Ολάντ έχει ήδη εκφράσει ισχυρές επιφυλάξεις προς τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για το κατά πόσο θα μπορούσε να δεχθεί έναν Γερμανό ως επικεφαλής των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης.
 Είναι πλέον φανερό ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας θέλει να δώσει έναν διαφορετικό προσανατολισμό στην εξωτερική πολιτική της χώρας τους, που επί Σαρκοζί είχε καταντήσει δορυφόρος της Γερμανίας, γεγονός που ανάμεσα σε πολλά άλλα αποδοκίμασαν οι Γάλλοι ψηφοφόροι στις εκλογές της 6ης Μαίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *