Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πράξη 2α στο μετεκλογικό θέατρο

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επιστρέψει το μεσημέρι την διερευνητική εντολή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ολοκλήρωσε χωρίς αποτέλεσμα τον κύκλο των επαφών του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Μιλώντας χθες βράδυ στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ανέφερε ότι “δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα για κυβέρνηση αριστεράς, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα”. Αποτιμώντας τις επαφές του διαπίστωσε ότι η πρότασή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ευρεία κοινωνική στήριξη αλλά ασθενή κοινοβουλευτική υποστήριξη. Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε:«το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου ωχριά μπροστά σ’ αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας»

Aκολούθως η εντολή θα δοθεί στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος θα την περιφέρει στην Ιπποκράτους και  θα βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους στενούς του συνεργάτες και την ευειδή Εύα Καιλή.Δεν διευκρινίσθηκε από το Πασοκ, αν θα παρευρίσκεται και η Μιλένα Αποστολάκη ούτε ο Λοβέρδος ο αιδοίος ..
  

Πάκης ο γελοίος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *