Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:«όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ της φαίνεται ο κώλος».



 Ερωτηθείς από το Zougla.gr σχετικά με τις τοποθετήσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα περί επικείμενης Αριστερής κυβέρνησης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Ρούσης, έδωσε την ακόλουθη απάντηση:
«Η δίχως αρχές, άκρατη εξουσιολαγνεία, σε συνδυασμό με την αμετροέπεια που οδήγησε στον παραλληλισμό του φαντάσματος του κομμουνισμού στο κομμουνιστικό Μανιφέστο του Μαρξ, με το κυβερνητικό μανιφέστο του Τσίπρα, μου έφερε στο νου την παλιά αγγλική παροιμία «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ της φαίνεται ο κώλος».
Ερωτηθείς δε σχετικά με τις τοποθετήσεις της κ. Παπαρήγα, περί εξόδου ή όχι από την Ευρωζώνη, ο Γ. Ρούσης απάντησε: «Ποια από όλες; την πρώτη με βάση την οποία η επιστροφή στην δραχμή θα είναι καταστροφή; Τη δεύτερη που ήταν υπέρ της εξόδου από το ευρώ; Ή την Τρίτη που έκανε λόγο για ψευτοδίλημμα; Λίγη συνέπεια δεν βλάπτει.»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *