Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα «πεφταστέρια» του ΠΑΣΟΚ



Τα πεφταστέρια του ΠΑΣΟΚ




 Εκπληκτικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι ξαγρύπνησαν την νύχτα. Μία νέα βροχή διαττόντων αστέρων, οι Λιρίδες του Άκη που προέρχονται από τον διαλυόμενο γαλαξία του ΠΑΣΟΚ άρχισαν από τις 16 Απριλίου να εμφανίζονται αραιά στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, όπου ανήκει και η χώρα μας. Οι πτώσεις των μετεώρων, που παραδοσιακά ονομάζονται και «πεφταστέρια», εντάθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου 21 και τα χαράματα. Επειδή η «Νέα Σελήνη», δηλαδή το φεγγάρι δεν φωτίζει το νυχτερινό ουρανό, οι παρατηρητές είχαν την ευκαιρία να δουν καλύτερα -από λίγο πριν τα μεσάνυχτα έως τα χαράματα- το αστρονομικό φαινόμενο, στο αποκορύφωμα του οποίου αναμένεται να εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και να πυρακτώνονται δέκα έως 15 διάττοντες ανά ώρα με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων την ώρα  την νύχτα,στις 6 Μαίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

1 Σχόλιο

  1. GZ says:

    Και ξαφνικά έγινε το μεγάλο ΜΠΑΜ.

    Νέα δημοκρατικά αστέρια, που δεν τολμούν να πουν το όνομά τους, εμφανίστηκαν και βρήκαν τη λύση στα προβλήματα της χώρα μας και του λαού της. Θα τον σώσουν κρυπτόμενοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *