Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μιχάλη λες πολλά!

“Ο κ. Βενιζέλος δεν έρχεται στα Ιωάννινα για να εκφωνήσει μία συνηθισμένη ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα. Ούτε στόχος του είναι να αποποιηθεί ευθυνών και λαθών του παρελθόντος, να ωραιοποιήσει καταστάσεις, να αποκρύψει αλήθειες, να πει μισόλογα για την περίοδο που διανύουμε και να θέσει ως προτεραιότητα προσωπικές φιλοδοξίες ή κομματικές σκοπιμότητες. Έχω τη βεβαιότητα ότι το περιεχόμενο της ομιλίας του θα εκληφθεί από τους πολίτες ως απαρχή συνυπογραφής ενός συμβολαίου αλήθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και πολιτικού συστήματος. Θα μιλήσει για το αύριο, για τη νέα γενιά, την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη, το μοντέλο της οικονομίας, την επιχειρηματικότητα, τους ανέργους και τον κόσμο της εργασίας, την προστασία στον αδύναμο άνθρωπο, την ασφάλεια της πατρίδας. Θα μιλήσει για τις πραγματικές προκλήσεις της συγκυρίας και το σχέδιο που επιλέγει το ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και την κοινωνική συμφωνία που πρέπει να συνοδεύει αυτό το σχέδιο.
                                                                                       Μιχάλης Παντούλας
Μιχάλη μίλα λιγότερο. άσε πια τις βεβαιότητες, αλλάξαν οι καιροί, πάνε τα συμβόλαια, η εμπιστοσύνη της κοινωνίας πήγε περίπατο! Και κοίτα πόσοι πήγαν χθες στο πάλαι ποτέ καταπράσινο Ηράκλειο για να συνάψουν το συμβόλαιο που υπαινίσσεσαι.Σε λίγο θα κάνετε συγκέντρωση σε…ασανσέρ!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *