Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Αν κάτι νέο φέρνει αυτή η προεκλογική περίοδος δεν είναι τόσο το κοινό προεκλογικό πρόγραμμα  ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, γραμμένο σε άψογα γερμανικά. Αυτό εξάλλου ήταν γνωστό από ενάρξεως  της περιόδου Παπαδήμου ο οποίος έλαβε για  αυτό και τα δημόσια συγχαρητήρια της αεράτης Cristine L.!
Η καινοτομία έγκειται μάλλον στα μαθήματα πολιτικής ομοιοπαθητικής που παραδίδουν οι νέο-σωτήρες Ευάγγελος & Αντώνιος Ο μεν ένας εγγυάται προσωπικά την λήξη της κρίσεως ως να μην ήταν Υπουργός πασών των Οικονομιών μέχρι προχθές, ο δε άλλος εγγυάται προσωπικά τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης ως να μην ήταν ο ίδιος ο ΥΠΕΞ που πρώτος κάλεσε την μισή Αλβανία στην φιλόξενη Ελλάδα – δυτικό παράδεισο για τους τότε φυγάδες του καθεστώτος Alia!
Συμπέρασμα για την εγγυημένη λύση του προβλήματος αναζητήστε αυτόν που το δημιούργησε!
Πάκης ο εναλλακτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *