Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ακυβερνησία και η εξουσία:Ασκήσεις πασοκικής λογικής…



 “Ευ. Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία”

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία. Η αυτοδυναμία όπως την αντιλαμβάνεται η ΝΔ προσκρούσει στην κοινή λογική, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σύσκεψη που είχε στην Ιπποκράτους με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής.
Ενώ ο στόχος και η βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα,όπως διακηρύσσει ο Χοντρός, είναι απολύτως εναρμονισμένη και με τη κοινή λογική αλλά και την πραγματικότητα!
Αλλά, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ομολογείτε ότι η μόνη σας λογική είναι η παραμονή σας στην εξουσία με κάθε τρόπο ακόμη και συνεργαζόμενοι με το διάβολο ή την …Χρυσή Αυγή, γιατί απλώς είναι γλυκιά η εξουσία στο κόμμα αυτό που λες και γενήθηκε να είναι αιωνίως στην εξουσία…
Υποψήφιος με το κόμμα” Αποχαιρετείστε την εξουσία”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *