Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Mάθημα αυτοθυσίας και αφοσίωσης στο φίλο!



 Μάθημα αυτοθυσίας αλλά και πίστης  από ένα ένα μαύρο λαμπραντόρ,  που δεν δίστασε να σταματήσει όλη την κυκλοφορία, προκειμένου να μην εγκαταλείψει μόνο του το φιλαράκι του που χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο σε ένα δρόμο του Λος Άντζελες! Ένας οδηγός που είδε τη συγκινητική σκηνή, σταμάτησε, τοποθέτησε προειδοποιητικούς κώνους για τους άλλους οδηγούς και άρχισε να τραβάει βίντεο. Σε αυτό φαίνεται το θηλυκό λαμπραντόρ να κάθεται δίπλα στο νεκρό του σύντροφο, αψηφώντας τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, καθώς τα αυτοκίνητα περνούν με μεγάλη ταχύτητα από δίπλα του.
Η γενναία σκυλίτσα, ηλικίας 2 ετών, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η οποίοι τη βάφτισαν Γκρέις, χαίρει άκρας υγείας.

Άραγε πόσοι από τους εμάς θα κάναμε το ίδιο;

Πηγή:zougla.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *