Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



             Στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς κύρους εφημερίδας, International Herald Tribune καθώς και των New York Times, φιγουράρει σήμερα ο χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος με φόντο άλλους τέσσερις μαυροφορεμένους άνδρες, οι οποίοι σφιγμένοι με ύφος που παραπέμπει σε πορτιέρη  κοιτούν απειλητικά το φακό.

            Στο κείμενο ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του τι εστί η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Στους δημοσιογράφους μίλησαν τόσο επιστήμονες όσο και οι ίδιοι οι ακροδεξιοί, που- όπως αναφέρει η εφημερίδα- έχουν εξελιχθεί σε ένα είδος πολιτοφυλακής κατά των μεταναστών, η οποία εξαπολύει πογκρόμ εναντίον τους συστηματικά. Χαρακτηριστικά  τονίζεται ότι ένας από τους Χρυσαυγίτες,  έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του στους δημοσιογράφους με την παράκληση να καλέσουν αυτόν, αν έχουν πρόβλημα με τους Πακιστανούς και όχι τους μπάτσους.
            Το πλέον ενδιαφέρον σημείο του ρεπορτάζ είναι η σύνδεση  της δεξιάς στροφής που παρατηρείται στο δημόσιο λόγο με την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, με τα σχέδια του σοσιαλιστή(!), όπως τον χαρακτηρίζει, υπουργού Προ. Πο Χρυσοχοίδη για στρατόπεδα συγκέντρωσης.
            Παράλληλα σημειώνεται ότι τα κόμματα στην Ελλάδα αναμένεται να προσπαθήσουν να καπηλευτούν το συνεχώς αυξανόμενο εθνικιστικό φρόνημα των Ελλήνων, με την μετανάστευση να κυριαρχεί  μαζί με την οικονομία στον προεκλογικό αγώνα. 
Είμαστε «Εθνικιστές Σοσιαλιστές», λέει ο Μιχαλολιάκος, που χαιρετούσε προ μηνών ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Όπως φαίνεται, οι Έλληνες θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει το ίδιο και στο Κοινοβούλιο.
Θυμίζει λίγο Βαϊμάρη ή  όχι; 
Ulixes

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *