Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στη ΓΑΔΑ θα κάνει Πάσχα ο πολιτικός κρατούμενος της χούντας Άκης Τσοχατζόπουλος



Ήσουν καλός, ήσουνχρυσός, είχες τις χάρες όλες

 Προθεσμία για τη Δευτέρα του Πάσχα έλαβε ο πρώην υπουργός και πολιτικός κρατούμενος της κατοχικής κυβέρνησης  αγωνιστής της Δημοκρατίας και μάρτυρας των σοσιαλιστικών ιδεωδών Άκης Τσοχατζόπουλος από τον ειδικό ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις διαφθοράς αξιωματούχων, Γαβριήλ Μαλλή, στον οποίο προσήχθη άγρια βασανισθείς χθες το απόγευμα για να απολογηθεί.

Ο πρώην υπουργός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς τότε λήγει και το όριο των πέντε ημερών που παρέχεται από το χουντικό νόμο.

  Στο μεταξύ από ώρα σε ώρα αναμένεται να εκδοθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών διάταξη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του πρώην υπουργού για τους οποίους εξέδωσε ένταλμα σύλληψης ο κ. Μαλλής.

Ο σύντροφος Τσοχατζόπουλος παραμένει κρατούμενος στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ, μέχρι να μεταχθεί εκ νέου στον ανακριτή.

Στον πρώην υπουργό, που συνελήφθη χθες το πρωί, αποδίδεται το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Το απόγευμα έγινε έρευνα, παρουσία του εισαγγελέα Γ. Δραγάτση, στα δύο πτωχικά σπίτια της κόρης του κ.Τσοχατζόπουλου, Αρετής, σε Κολωνάκι και Παλαιό Ψυχικό. Πληροφορίες από το χουντικό καθεστώς αναφέρουν πως εντοπίστηκαν κρίσιμα έγγραφα με κινήσεις λογαριασμών, πλάκες χρυσού, ενώ κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ασφαλώς και πρόκειται για μια από τις συνήθεις μεθόδους της κρατικής ασφάλειας για την κατασυκοφάντηση των τίμιων αγωνιστών

Πάκης ο ανταποκριτής του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *