Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ιστορικός τόπος το εβραικό νεκροταφείο

Ιστορικός τόπος χαρακτηρίστηκε το ισραηλιτικό Νεκροταφείο Ιωαννίνων, ένας τόπος που καταδεικνύει τη μακραίωνη παρουσία μεγάλου αριθμού ελληνόφωνων Εβραίων στην περιοχή, μετά την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων. Το 1864 η Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων αγόρασε τον χώρο, όπου σήμερα βρίσκεται το νεκροταφείο και όπου προϋπήρχε οθωμανικός στρατώνας. Η ύπαρξη στα τότε περίχωρα της πόλης μιας σχετικά μεγάλης έκτασης για χρήση ως εβραϊκό νεκροταφείο ήταν απαραίτητη, λόγω του χαρακτηρισμού των νεκροταφείων ως ιερών χώρων στους οποίους απαγορεύεται δια παντός η εκταφή των νεκρών.
Ο ακριβής αριθμός των τάφων που υπάρχουν στο νεκροταφείο δεν είναι γνωστός, εκτιμάται όμως ότι ξεπερνά τους 1.000, κάποιοι από τους οποίους χρονολογούνται τον 15ο αιώνα (οι τάφοι αυτοί ήταν από σημαίνοντα πρόσωπα της Κοινότητας). Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη μακραίωνη παρουσία μεγάλου αριθμού ελληνόφωνων εβραίων στα Ιωάννινα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *