Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λοχαγοί και εκσυγχρονιστές προσεγγίζουν τη ΔΗΜΑΡ

Ανοίγει περισσότερο τη «βεντάλια» των συνεργασιών της με πασοκογενείς η Δημοκρατική Αριστερά του κ. Φ. Κουβέλη. Ερχονται κοντά της και μέλη της παλαιάς ομάδας των «λοχαγών» που μαζί με άλλα στελέχη, κυρίως από το εκσυγχρονιστικό ΠαΣοΚ, κρίνουν ότι το ΠαΣοΚ είναι πια «ένα αδειανό πουκάμισο».Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν πρωτοβουλία εκλογικής στήριξης της ΔΗΜΑΡ πάλαι ποτέ μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ που είχαν συγκροτήσει στο τέλος του 2011 την κίνηση «Νέα σοσιαλδημοκρατική συμφωνία» και πρόσφατα μαζί με άλλα στελέχη έκαναν δημόσια παρέμβαση εξηγώντας την άρνησή τους να μετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου του ΠαΣοΚ.

Τα στελέχη της ομάδας των 11 (Δ. Δασκαλάκης, Γ. Θωμάς, Κ. Καραγιαννάκης, Β. Κόκκας, Μ. Κρητικός, Β. Μαλέσιος, Στ. Μανίκας, Ι. Νικολάου, Φρ. Παπαδέλης, Τ. Σκαρτσολιάς, Μ. Σταυρακάκης) μιλούν για την ανάγκη ανασύνθεσης του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας, διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική της τελευταίας διετίας και θυμίζουν ότι «έγκαιρα επισημάναμε ότι το ΠαΣοΚ μετεβλήθη σε άδειο σακί. Πολιτικά, ιδεολογικά, οργανωτικά».

Οπως τόνισε στο «Βήμα» κορυφαίο στέλεχος της ομάδας των πρώην στελεχών του ΠαΣοΚ, «έχουμε τη διάθεση για εκλογική στήριξη της ΔΗΜΑΡ, υπάρχουν συνεχείς επαφές – άλλωστε με πολλά στελέχη που βρίσκονται στη ΔΗΜΑΡ έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στα κινήματα. Τις επόμενες ημέρες θα λάβει συγκεκριμένη μορφή η κίνησή μας. Το ΠαΣοΚ έχει κλείσει τον κύκλο του».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη της ομάδας αυτής είναι πρώην βουλευτές και υπουργοί των κυβερνήσεων του κ. Κ. Σημίτη και έχουν σχέση με το λεγόμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ του ΠαΣοΚ.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *