Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λαϊκή Συσπείρωση: Να αναβληθεί η συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή για τα led



Tην αναβολή της συζήτησης για την επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού των led, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών, ζητά η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Όλυ Τσουμάνη με επιστολή της προς τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κα Τσουμάνη ζητά να μην συζητηθεί το θέμα, χωρίς την επίσημη άποψη των υπηρεσιών του Δήμου, χωρίς δηλαδή υπηρεσιακή εισήγηση για τις μελέτες του διαγωνισμού των 19,2 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ζητά διευκρινίσεις για το τρόπο με τον οποίο υπολογίστηκε η κατανάλωση του έτους αναφοράς.

 “Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της ενεργειακής αναβάθμισης –με βάση τους όρους της σύμβασης- η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα μπορούσε να έχει ο Δήμος από την μειωμένη κατανάλωση θα πηγαίνει σαν καθαρό κέρδος στον ανάδοχο για τα επόμενα 12 χρόνια με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην έχει κανένα οικονομικό όφελος από την ενεργειακή αναβάθμιση και προφανώς καμία ανακούφιση στα ανταποδοτοτικά τέλη τα οποία ο Δήμος εκχωρεί στον επιχειρηματικό όμιλο” επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *