Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πύργος της «Βαβέλ» η παράταξη Καχριμάνη

 


Γράφει ο Τοξοβόλος*

Μπορεί να επαίρεται για τη υψηλή αποδοχή της προσωπικότητας του και να ευχαριστεί μέσω του αγαπημένου του πλέον fb (χωρίς να λαμβάνει αρκετά like από τους εκλεγμένους του) τους 217 ανθρώπους που συμμετείχαν στην «δημοσκόπηση» καφενείου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ωστόσο στο εσωτερικό της παράταξης του είναι ευρέως πλέον γνωστό ότι ομιλούνται πολλές γλώσσες, σε σημείο μάλιστα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αρχικά οι δυσαρέσκειες προήλθαν από την υποψηφιότητα της «πράσινης» πια Πρόεδρου του Περιφερειακού συμβουλίου  στο ψηφοδέλτιο της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης κυρίως από Θεσπρωτούς και Πρεβεζάνους.

Στην συνέχεια όμως σε Θεσπρωτούς και Πρεβεζάνους προστέθηκαν Αρτινοί και Γιαννιώτες μιας και ξένο σώμα, πράσινο κατέλαβε την θέση που πολλοί μετά την παραίτηση Παργανά επιθυμούσαν.

Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του παλαιού αυτοδιοικητικού στελέχους της ΝΔ κ. Θωμά Πιτούλη ολοένα και μεγαλώνει, αφού σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, προστέθηκαν εκλεγμένοι και ορκισμένοι στον Περιφερειάχη, Γιαννιώτες, οι οποίοι διαβλέπουν ότι οι υποσχέσεις του για οικειοθελή αποχώρηση αποδεικνύονται μια ακόμη φορά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, όπως αυτές που δίνει ο Αλέκος Καχριμάνης και δεν τις τηρεί σχεδόν ποτέ.

Η συγκεκριμένη ομάδα μάλιστα φαίνεται έντονα δυσαρεστημένη και όχι μόνο, αφού θεωρεί ότι η αναβάθμιση της Παραμυθιώτισσας αυτοδιοικητικού παραγκωνίζει τα όποια σχέδιά τους για την διεκδίκηση  του δαχτυλιδιού της παράταξης την επόμενη ημέρα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται άλλωστε και με την αντίδραση του Πρεβεζάνου αντιπεριφερειάρχη, που σε συνεδρίαση διαδικτυακή, επιτέθηκε στην Πρόεδρο, επειδή θεώρησε ότι δεν τους σεβάστηκε και έδωσε περισσότερο χρόνο και χώρο σε πράσινους και κόκκινους περιφερειακούς συμβούλους και όχι όπως όφειλε σε αυτούς της περιφερειακής αρχής.

Η περίπτωση βέβαια Σ.Ιωάννου παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού όλοι στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και της παράταξης γνωρίζουν ότι ο Α.Καχριμάνης ήθελε να απαλλαγεί από τον ίδιο και αυτό φάνηκε με την κάθοδο στην Πρέβεζα του παλαιού στελέχους της ΝΔ, γυναικολόγου Χ.Ματσίρα στον οποίο είχε επενδύσει ο περιφερειάρχης αλλά δυστυχώς για εκείνον ο Σ.Ιωάννου κατάφερε να πάρει την πρωτιά και έτσι να παραμείνει αντιπεριφερειάρχης  Πρέβεζας.

Σε όλα τα παραπάνω πάντως, έρχονται να προστεθούν και οι τελευταίες αλλαγές οι οποίες οδήγησαν τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Β.Γοργόλη στη θέση του αντιπεριφερειαρχη Αναπτυξης μετά την κατάληψη της θέσης της Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου από την Παραμυθιώτισσα Σ.Μπραϊμη, που κατείχε πριν την θέση.

Τότε ήταν που η ομάδα Θ.Πιτούλη αλλά και άλλοι, όπως ο μη αξιοποιημένος και παραγκωνισμένος Ο.Πότσης αντέδρασαν, αφού θεωρούσαν ότι τη θέση δεν μπορούσε να την πάρει ο προερχόμενος από το Πασοκ δικηγόρος.

Αυτές οι αντιδράσεις εντάθηκαν και έγιναν μεγαλύτερες  μετά την παραίτηση Παργανά, αφού και η ομάδα αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Ο.Πότσης επιθυμούσαν την θέση.

Οι αντιδράσεις στο μέγαρο ήταν έντονες αλλά τελικά ο Περιφερειάρχης βλέποντας πως δεν υπήρχε αντίστοιχο στέλεχος με τα επιστημονικά προσόντα του κου Γοργόλη κατέληξε σε αυτόν.

Παράλληλα όμως μετά τις τελευταίες αλλαγές προέκυψε θέμα και με την κενή θέση της αντιπεριφέρειας Αθλητισμού που όπως φαίνεται ο Αλέκος Καχριμάνης την υποσχέθηκε στο νεότερο στέλεχος της ΝΔ στη παράταξη, τον δικηγόρου κ. Χάρη Λαζάνη, ο οποίος γνωρίζει και το αντικείμενο, αφού κατέχει τη θέση του αντιπρόεδρου ΠΕΑΚΙ.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως η θέση, παρά τις υποσχέσεις, είναι κενή, αφού να μεν την υποσχέθηκε στον κ.Λαζάνη, ωστόσο Παναγιώτα Ναυρούζογλου, Βασίλης Παπαχρήστου, Ηλίας Γκαρτζονίκας αλλά και άλλοι διεκδικούν την θέση του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού.

Έντονο λοιπόν είναι το παρασκήνιο του τελευταίου μήνα με τις πληροφορίες να θέλουν την κ. Ναυρούζογλου να αναλαμβάνει τελικά την συγκεκριμένη θέση και έτσι να εκπληρώνεται η υπόσχεση που της έδωσε  ο Α.Καχριμάνης αλλά και όσοι την έπεισαν να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και την βοήθησαν να εκλεγεί, οι οποίοι  δεν είναι άγνωστοι αλλά κουβαλάνε χιλιάδες σταυρούς, αφού παλαιότερα ήταν εκλεγμένοι μαζί του.

Το πρόβλημα όμως είναι το πώς θα αντιδράσει ο κος Λαζάνης σε αυτή την περίπτωση και όσοι γνωρίζουν καλά τον Αλέκο Καχριμάνη εκτιμούν ότι δεν θα τηρήσει την υπόσχεση του στον Γιαννιώτη δικηγόρο λόγω της μη στήριξής του από τον κ. Λαζάνη στις προηγούμενες εκλογές αλλά και της γενικότερης στάσης του προς το πρόσωπο του περιφερειάρχη.

Γρίφος επίσης παραμένει και η στάση του Πρόεδρου της Βουλής, αφού ο κ. Λαζάνης είναι από τα πρόσωπα της ομάδας του.

Τέλος, οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια του περιφερειακού Μεγάρου προσθέτουν ότι δυσαρέσκεια υπάρχει  και από την αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αγνή Νάκου Δασούλα, η οποία φέρεται να επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη και ούτε λίγο ούτε πολύ  να του διεμήνυσε ότι πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες διαδοχής του, κάτι που φαίνεται πως της το είχε υποσχεθεί.

Μάλιστα λόγω της δυσαρέσκειάς της τις τελευταίες εβδομάδες λέγεται πως η κα Νάκου είναι αποστασιοποιημένη, περιοριζόμενη αυστηρά στα καθήκοντα της.

Όλα τα παραπάνω πάντως, αποδεικνύουν ότι στο εσωτερικό της παράταξης ομιλούνται πολλές και διαφορετικές γλώσσες, ότι υπάρχουν ομάδες και ομαδούλες με συγκρουόμενα συμφέροντα και ότι ο Αλέκος Καχριμάνης για να πείσει κάποιους στις τελευταίες εκλογές, σε άλλους έταξε μια θέση αντιπεριφερειάρχη αλλά και σε άλλους ακόμη και το δαχτυλίδι της παράταξης.

Κεντρικά, ούτε η ΝΔ και ο πρωθυπουργός στηρίζει τον περιφερειάρχη Ηπείρου, όπως και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, αφού οι περί τον κ. Μητσοτάκη δεν ξέχασαν τη μη στήριξη του σημερινού πρωθυπουργού για την προεδρία του κόμματος, όπως και τη μη στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές του Α.Σαμαρά αλλά και τις άσχημες υβριστικές τοποθετήσεις του περιφερειάρχη Ηπείρου, όταν ο Α.Σαμαράς φαίνονταν πως έχανε τις εθνικές εκλογές που τελικά κέρδισε.

Ίδωμεν!!!

* Οι πληροφορίες όπως και οι απόψεις του αρθρογράφου είναι προσωπικές. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *