Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα λαμβάνει ο δήμος Ιωαννιτών


Δημότης που μόλις παρέλαβε τον έξυπνο ανεμιστήρα εκφράζει τον ενθουσιασμό του.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα με τις θερμοκρασίες να προβλέπονται ότι θα μετατρέψουν την πόλη μας σε πραγματικό καμίνι.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η υπηρεσία ποιότητας ζωής του δήμου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, που θα κάνουν υποφερτή τη ζωή των δημοτών.

Έτσι ο δήμος Ιωαννιτών μεταξύ των άλλων, σε μια πρωτοβουλία που δεν έχει προηγούμενο μοιράζει από σήμερα ατομικούς ανεμιστήρες, τους οποίους μπορεί να έχουν μαζί τους κατά τις μετακινήσεις τους οι δημότες, γιατί ο ανεμιστήρας λειτουργεί με ειδική μπαταρία, που επαναφορτίζεται με έναν έξυπνο μηχανισμό.

” Η πρωτοβουλία μας είναι στα πλαίσια της έξυπνης πόλης” δήλωσε με καμάρι ο δήμαρχος δίνοντας τον πρώτο ατομικό και έξυπνο ανεμιστήρα ( βλέπε σχετική φωτογραφία) “και ελπίζουμε ότι σύντομα και άλλοι δήμοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, γιατί η πατέντα που εφεύραν οι υπηρεσίες μας, θα δοθεί δωρεάν σε όσους δήμους την ζητήσουν” συμπλήρωσε με νόημα.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *