Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Έκθεση τοπικών προϊόντων στην πλατεία Μαβίλη

 


Έκθεση τοπικών προϊόντων στην πλατεία Μαβίλη διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Η έκθεση με το όνομα “Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα”, που αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη με στόχο την ενδυνάμωση του brandname των προϊόντων καθώς και την άμεση προβολή τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκθεση έχουν όλες οι Επιχειρήσεις πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών και η συμμετοχή τους είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα άμεσης πώλησης των προϊόντων.

Το επιμελητήριο Ιωαννίνων καλεί όσους από τους επιχειρηματίες επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους, να το δηλώσουν το αργότερο έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 με email στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην κα Άννα Ζέρβα enterprise-europe@cci-ioannina.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 2651076589.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *