Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε απεργία πείνας κατεβαίνει ο Αλέκος Καχριμάνης!

 

Σε τριήμερη απεργία πείνας κατεβαίνει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, διαμαρτυρόμενος για τη διαχρονική στάση αδιαφορίας του Κεντρικού κράτους προς την Ήπειρο.

Στη δραματική αυτή απόφαση οδηγήθηκε, γιατί οι τελευταίες παρακλήσεις του προς την Αγία Παρασκευή, για να μεσολαβήσει προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την κατασκευή του δρόμου Γιάννενα- Κακαβιά δεν βρήκαν ανταπόκριση, γιατί η Αγία Παρασκευή αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές στο Μέτσοβο και δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.

Έτσι ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ότι από σήμερα το απόγευμα κλείνει την περιφέρεια και κατεβαίνει σε απεργία πείνας.

Μάλιστα το απονενοημένο διάβημα γίνεται στη διάρκεια κορύφωσης του καύσωνα, γεγονός που δείχνει την αποφασιστικότητα του περιφερειάρχη μας να μην ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.

Εξυπακούεται ότι μετά τις ραγδαίες αυτές πολιτικές εξελίξεις που συγκλονίζουν την Ήπειρο παύει οριστικά κάθε σκέψη για την πραγματοποίηση Ολονυχτίας Ακολουθίας για τη σωτηρία της ευάνδρου Ηπείρου μας.

Οι Reuters των Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *