Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ο Μωυσής Ελισάφ;

 


” Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα, η πρόσκληση του πρωθυπουργού  και Προέδρου της ΝΔ να βοηθήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω στην προσπάθειά του, να εκσυγχρονιστεί η χώρα μας, τώρα που απαλλαγήκαμε από τον εφιάλτη του κορωνοϊού” δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, αποδεχόμενος την πρόταση του Κυριάκου Μητοτάκη να συμμετάσχει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος στις προσεχείς εκλογές…

Το απόσπασμα αυτό δεν είναι απόρροια του καύσωνος που πλήττει τη χώρα και τα Γιάννενα αλλά αποτελεί ένα σοβαρό ενδεχόμενο που συζητείται μετ΄επιτάσεως στα πολιτικά στέκια της πόλης μας και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στο πολιτικό ( συμπεριλαμβανομένου και του αυτοδιοικητικού) προσωπικό των Ιωαννίνων.

Μάλιστα υπάρχουν και εκείνοι που συζητούν ότι η πρόσκληση δεν θα αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Γιάννενα, προκειμένου με τη συμμετοχή του κ. Ελισάφ να ενισχυθεί η εκλογική απήχηση της ΝΔ, που στις εκλογές του 19 με βραχεία κεφαλή προηγήθηκε του ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα ποσοστά να αναστραφούν.  

Όσοι παρακολουθούν προσεχτικά τις κινήσεις του κ. Ελισάφ ή γνωρίζουν τον ίδιο, υποστηρίζουν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδανική για τις φιλοδοξίες του, αφού σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή ως αποτυχημένος δήμαρχος- μια διαπίστωση που ενισχύεται καθημερινά- είτε κατερχόμενος για δεύτερη φορά στις εκλογές ως επικεφαλής της Νέας Εποχής και ηττώμενος είτε όχι, τηρώντας την υπόσχεσή του για μια θητεία στο δήμο Ιωαννιτών.

Η αποφυγή του πικρού αυτού ποτηρίου επιτυγχάνεται με την επίστρατευσή του σε μια άλλη θέση, πρόσχημα που αποτελεί ένα ισχυρό άλλοθι σε όσους -και θα είναι πολλοί- που θα τον κατηγορήσουν για φυγομαχία. 

Πάει καιρός που ο δήμαρχος έχει διαπιστώσει ότι η διακυβέρνηση ενός δήμου σαν αυτού των Ιωαννίνων είναι ένα εγχείρημα πολύ δύσκολο, όταν δεν υπάρχουν και οι κατάλληλοι συνεργάτες ή οι αντίστοιχες για την επιτυχή διακυβέρνησή του ικανότητες και γνώσεις.

Θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο να γίνεις πετυχημένος υπουργός παρά δήμαρχος και επειδή είναι άνθρωπος φιλόδοξος έχει βάλει πλώρη για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στο στόχο του αυτό έρχονται να τον βοηθήσουν οι επιλογές του πρωθυπουργού να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές ηγούμενος ενός κόμματος που στη βιτρίνα του θα βρίσκονται άνθρωποι που είτε συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση Σημίτη είτε έχουν πολιτικές αναφορές στην περίοδο εκείνη, όπως είναι ο σημερινός δήμαρχος Ιωαννίνων, που η πολιτική του ταυτότητα ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα του κ. Μητσοτάκη.

Είναι φανερό ότι μια τέτοια προοπτική δημιουργεί νέα δεδομένα στην τοπική πολιτική σκηνή και όσοι θέλουν να έχουν ρόλο στην επόμενη ημέρα στα τοπικά πολιτικά πράγματα αναθεωρούν στάσεις και προχωρούν στη συγκρότηση νέων συμμαχιών, προκειμένου να μη μείνουν εκτός του νυμφώνος της τοπικής εξουσίας.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *