Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κοίτασμα πετρελαίου ανακάλυψε η ΔΕΥΑΙ στον Δρίσκο

 

Μπορεί τα χωριά του κάμπου κατά Δροσοχώρι μεριά να λένε αυτές τις μέρες το νερό, νεράκι όμως οι συνεχιζόμενες γεωτρήσεις από την ΔΕΥΑΙ στον Δρίσκο εκτός από το αρτεσιανό νερό που βρήκαν και που ρέει με φυσική ροή, ανακάλυψαν και πλούσιο κοίτασμα πετρελαίου που βρίσκεται σε μικρό βάθος και είναι εύκολα εκμεταλλεύσιμο.

Προς τούτο επανέρχονται τα σχέδια για την δημιουργία αναπτυξιακής εταιρίας του Δήμου, σχέδιο το οποίο απέρριψε η ανάλγητη αντιπολίτευση του δήμου Ιωαννιτών.

Επικεφαλής της νέας εταιρίας του δήμου, με την επωνυμία Driskoil, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τοποθετηθεί ο κ. Ηλίας Γιάτσιος, ο οποίος κατά την προ έτους επίσκεψή του στο Δρίσκο διέβλεψε τις  τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η περιοχή, λόγω του πλούσιου υπεδάφους της.

Ο τηλέγραφος του Δρίσκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *