Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπάρχουν και χειρότερα



Μπορεί στα Γιάννενα οι πολιτικοί να έκαναν το παν για να φωτογραφηθούν με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια όμως υπάρχουν και χειρότερα.

Αυτό που συνέβη στην επιστροφή της Ολυμπιονίκη Μίου Γκότο στη γενέτειρά της, στην πόλη Ναγκόγια δεν έχει προηγούμενο!

Ο δήμαρχος της πόλης ήταν… υπερβολικά χαρούμενος με αποτέλεσμα να της αρπάξει το μετάλλιο, να το δαγκώσει και να του κάνει ζημιά.

Ο 72χρονος Τακάσι Καβαμούρα αγνόησε τους περιορισμούς για τον Covid-19, κατέβασε την μάσκα του και δάγκωσε το χρυσό μετάλλιο, με την ΔΟΕ να επεμβαίνει και να ενημερώνει πως θα αντικαταστήσει με δικά της έξοδα το παράσημο της Γιαπωνέζας αθλήτριας που παρακολουθούσε αποσβολωμένη τον χαρούμενο Δήμαρχο να πανηγυρίζει τη νίκη της Ιαπωνίας επί των ΗΠΑ. “Ξέχασα τη θέση μου, ως Δήμαρχος της Ναγκόγια και ενήργησα με εντελώς ακατάλληλο τρόπο” ήταν τα λόγια του Καβαμούρα.


 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *