Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σαμαράς, Τασούλας και Παναγιωταρέα, έξω από το ξενοδοχείο της Αλαμουντίν

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, περιμένουν την Αμαλ Αλαμουντίν για ένα αυτόγραφο
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, περιμένουν την Αμαλ Αλαμουντίν για ένα αυτόγραφο

Κλιμάκιο της κυβέρνησης, μαζί με τους δεκάδες fans της κυρίας Κλούνεϊ, πέρασαν τη νύχτα έξω από τη Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, επευφημώντας την και περιμένοντας υπομονετικά να βγει στο μπαλκόνι και να τους χαιρετίσει.


Ημέρες Lady Gaga, έζησε ξανά η πλατεία Συντάγματος, μόνο που αυτή τη φορά, αντί για τη διάσημη σταρ της pop, οι fans περίμεναν τη star της δικηγορίας. Μαζί τους και ο Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Τασούλας και η εκπρόσωπος Τάφου Άννα Παναγιωταρέα.

Ο πρωθυπουργός είχε βάψει και είχε χτενίσει τα μαλιά του ακριβώς όπως ο Τζoρτζ Κλούνεϊ σε μια προσπάθεια να τη γοητεύσει. Η Άννα Παναγιωταρέα, έφερε μαζί της ένα κομμάτι αγάλματος προκειμένου να της το υπογράψει ενώ ο κ. Τασούλας έφερε στην Αμάλ Αλαμουντίν σοκολατάκια σε σχήμα τσολιαδάκι.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, έμειναν έξω από το ξενοδοχείο μέχρι αργά το βράδυ φωνάζοντας με τους άλλους fans «Αμάλ-Αμάλ», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα ήρθε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, γνωστός για την αλληλογραφία του με τον διάσημο σύζυγο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *