Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συλλογή αγαθών για τον λαό της Κόμπανι

H ομάδα πολιτών Ευτοπία σας ενημερώνει ότι αυτό το Σάββατο 18 Οκτώβριου 2014 θα πραγματοποιήσει την πρώτη συλλογή αγαθών ( Φάρμακα-Τρόφιμα-Κουβέρτες) για τον λαό της Κόμπανι στα Ιωάννινα , ώρα 11πμ-1μ.μ μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου (πρώην Νομαρχία Ιωαννίνων) . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/eutopiaioannina , στο blog μας http://eutopiaioannina.blogspot.gr/ και στο τηλέφωνο 6948 – 984203 .
Η αιχμή αυτού του αγώνα βρίσκεται σήμερα στην μαρτυρική Κομπανί, την πόλη που μας υπενθυμίζει στιγμές της δικής μας Ιστορίας. Ο Ανθρωπισμός μας κρίνεται από την στάση μας απέναντι στους μαχητές και αμάχους, υπερασπιστές του Δικαίου και της Ελευθερίας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί με ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *