Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

  • Ο Κάρολος Παπούλιας, υποδέχεται τους δύο επικεφαλής των πρωινών, οι οποίοι δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα μεταξύ τους!.
    Ο Κάρολος Παπούλιας, υποδέχεται τους δύο επικεφαλής των πρωινών, οι οποίοι δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα μεταξύ τους!.
  • Την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκάλεσε η εξελισσόμενη κόντρα ανάμεσα στους παρουσιαστές των πρωινών MEGA και Antenna, με στόχο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους και να σταματήσει ο Εθνικός Διχασμός

    Έκκληση να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς πρόκειται για ευαίσθητο εθνικό θέμα τηλεθέασης που απαιτεί συναίνεση, απηύθυνε ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνάντησης που είχε με τους επικεφαλής των εκπομπών «Mega με Μια» και «Πρωινό».

    Ο Πρόεδρος τους θύμισε ότι οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι μεγαλουργούν και ζήτησε τη βοήθειά τους στην προσπάθεια για εθνική ανάταση, καθώς η τηλεόραση αποτελεί ύψιστο πολιτιστικό αγαθό για τη χώρα.

    Κατά κοινή ομολογία, η συνάντηση των δύο τηλεοπτικών αρχηγών με τον κ. Παπούλια, έγινε σε τεταμένο κλίμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή ότι θέτει σε κίνδυνο τη μεγάλη παράδοση των πρωινών εκπομπών, με το να αρνείται να κάνει κουτσομπολιά και με το να διακωμωδεί καθιερωμένες στήλες, όπως η μαγειρική.

    Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής του MEGA, επικαλέστηκε τη στήριξη του πρωθυπουργού στο κανάλι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «πόλεμο» που δέχεται επειδή όπως είπε «μπορεί να γεμίζει το Δελφινάριο, αχαχούχα, καλό ε».

    Μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Λιάγκας, εξέφρασε τα παράπονά του στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, επειδή ο Πρόεδρος δεν κάλεσε τη συνεργάτιδά του, Σάσα Σταμάτη, γιατί χωρίς τις παρεμβάσεις και τα καυστικά σχόλιά της, η παρουσία του αποδυναμώνεται σημαντικά.

    Ο Μάρκος Σεφερλής κατά την έξοδό του, δεν έκανε δηλώσεις. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να κάνει έναν εύζωνα της προεδρικής φρουράς να γελάσει, κάνοντας αστεία για τη φουστανέλα του («Είναι μια φούστα που φωνάζει «έλα»; Χαχαχα» ρώτησε χαρακτηριστικά) ενώ μπροστά στους δημοσιογράφους, τηλεφώνησε στον Πρόεδρο για να του κάνει μια φάρσα.
    Moufanet 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *