Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΣΙΠΡΑΣ: Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών

photo: Panayiotis Tzamaros@fosphotos.com

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε καμπανάκι για να αφυπνίσει τα στελέχη της βάσης και τους βουλευτές ενόψει της προεκλογικής περιόδου, η οποία «είναι κρίσιμη και ιδιαίτερα δύσκολη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλους και για όλα, από τα λάθη που γίνονται σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι την πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Κι από τον πόλεμο που αναμένεται να δεχθεί το κόμμα του, μέχρι το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν τα στελέχη της Κουμουνδούρου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

“Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και τι θα αντιμετωπίσουμε από τις αγορές”, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο τόπος , όμως χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή κι αυτή θα είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην κατεύθυνση αυτή είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε με άλλες πολιτικές κινήσεις και πρόσωπα. Ξεκαθαρίζουμε, όμως, πως δεν υπάρχουν δύο βάρκες, δεν υπάρχουν τακτικισμοί. Ας μην κρυφτούν πίσω από τους θεσμούς όσοι είναι με το Μνημόνιο».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *