Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

FORZA, FORZA, FORZAKIS!

Το κόλπο είναι απλό. Απέναντι στην βαριά και ασήκωτη εξουσία δεν στήνεις μια φωνακλού με επιχειρήματα ούτε πολύ περισσότερο έναν πεπειραμένο συνδικαλιστή. Στήνεις ένα αναξιοπαθούντα που δεν του δίνουν το αναπηρικό αμαξίδιο, στήνεις έναν ασθενή που δεν τον χειρουργούν πουθενά ή στέλνεις έναν απλήρωτο ειδικευόμενο και τότε η εξουσία παθαίνει ότι έπαθε ο Γρηγοράκος στην Κομοτηνή!
 Αν δηλαδή η εξουσία δεν μπορεί να ενοχοποιήσει με τα γνωστά της στερεότυπα τον συνομιλητή της, τότε την έχει βαμμένη με βάση τα έργα της. Μεγάλη μαγκιά να σκηνοθετείς εσύ τους αντιπάλους! Τα συριζόπουλα φαίνεται να το έμαθαν αυτό τελευταία και αποφεύγουν τους βαρύγδουπους, προτιμώντας την ….αθωότητα των αυθόρμητων νέων!
Όπου υπάρχει όμως κόλπο υπάρχει και αντίκολπο. Ιδού ο λοβέρδειος ελιγμός έναντι των αφελών πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ: Απέναντι τους δεν βρήκαν την ξεφωνημένη πουτανίτσα, τον Ανδρέα αλλά ένα καραφλό πρύτανη, κάπως UFO, που μηρύκαζε εν τη «αθωότητι» του κάτι αυτονόητα. Τα στερεότυπα αμέσως αντεστράφησαν και γύρισαν εναντίον τους. Οι τραμπούκοι πανεπιστημιακοί (=λαμόγια) που δεν αφήνουν τον καραφλούλη – τεχνοκρατούλη – πρυτανούλη να κάνει τη δουλειά του ¨Οπερ έδει δείξαι 
Το μόνο κακό είναι ότι αυτός ο φορτσάτος παραπαίρνει φόρα, γιατί εκεί που αναφώνησε περιπαθώς «να μας αφήσουν τα κόμματα να κάνουμε την δουλειά μας» κάποιος από την γαλαρία του φώναξε «Και σένα ποιος σε έκανε πρύτανη , οι πρόσκοποι;»
Απόκαυκος, ο συμπατριώτης
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ: Και πριν τον κάνει πρύτανη τον είχε χώσει και στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ τον ακομμάτιστο και ψιλοθεσιθήρα, που δεν τον αφήνουν τάχα τα κόμματα απερίσπαστο στην επιστήμη του!
  Όσον αφορά την παραπλανητική εικόνα του UFO, σας παραπέμπω σε ένα ξεχασμένο τραγουδάκι του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *