Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πλατεία Μαβίλη, 26 και 27 Αυγούστου: 1η Έκθεση Τοπικών προϊόντων

 

 

Η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων πραγματοποιεί την 1η Έκθεση Τοπικών προϊόντων στις 26 και 27 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη. με τον τίτλο “Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα”

Στόχος της έκθεσης- σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων- είναι η στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών, θεωρώντας ότι μπορεί τα επόμενα χρόνια να συνδράμουν περισσότερο στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας αλλά και να μειώσει τα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή μας.

“Είναι μια πρώτη πρωτοβουλία η οποία προσδοκούμε να φτάσει τα επίπεδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και να προσεγγίζει υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ώρες λειτουργίας : Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 από τις 19:00-23:00 ενώ στο Σάββατο η Έκθεση θα λειτουργήσει 11:30 -14:30 & 19:00-23:00.

 
Να σημειωθεί ότι η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και των Δήμων Ζίτσας&Πωγωνίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *