Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ των ΒΑΓΓΕΛΑΝΤΩΝΑΚΗΔΩΝ!


Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό γεγονός βρέθηκαν όσοι κυκλοφορούσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, καθώς στο ύψος της γέφυρας της Κνωσσού το οδόστρωμα γέμισε από χαρτονομίσματα του ευρώ.Ο αέρας είχε παρασύρει δεκάδες χαρτονομίσματα τα οποία σκόρπισαν στο οδόστρωμα, ενώ οι οδηγοί που είχαν μείνει άναυδοι από το ασυνήθιστο θέαμα είδαν δυο πανικόβλητους άνδρες να τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητά τους, προσπαθώντας να τα μαζέψουν πριν σκορπίσουν σε μακρινά σημεία!
Όπως αποδείχθηκε, ήταν οι κκ Σαμαράς & Βενιζέλος που είχαν φυλάξει το ποσό αυτό για τις ανάγκες της επερχομένης προεκλογικής περιόδου όμως τα χρήματα, τους έπεσαν στη διαδρομή, προκαλώντας σκηνικό… ταινίας του Χόλιγουντ! Ετσι χάθηκε και η τελευταία τους ελπίδα.

Ρίτα Πουλακίδα, η άπελπις κορασίς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *