Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΖΕΡΒΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΤΗΣ!

Μιαν ημέρα ο ανδριάς του θα τοποθετηθεί απέναντι από του Ζέρβα, για να θυμίζει στους επερχόμενους τις σκληρές συγκρούσεις του με τους κομμουνιστές με το τεράστιο μάλιστα προσωπικό κόστος. 
Ας μείνει τώρα ο Σαμαράς με υπουργό Παιδείας τον κλόουν τον Λοβέρδο, γιατί δεν κάθισε ήσυχα ήσυχα ο ορεσίβιος να ακούει την κα Λιάνα να τον λέει Μαρία Αντουανέτα … 
Εμείς πάντως οι ΔΑΠιτες συναγωνιστές του δεν πιστεύουμε τις ανοησίες περί «απειρίας» ή «παρεξήγησης» και του αφιερώνουμε το αγαπημένο μας θούριο:

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Πράγματι, αν δεν ήταν άπειρος θα έλεγε ‘Μπαλτάκος που σας χρειάζεται’ και τότε να δω, ποιος θα τολμούσε να τον παραιτήσει! Γρουσουζιά πάντως το να είσαι υφυπουργός του μαλακαντρέα …
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ: Μωρέ τι μας λέτε, ο άνθρωπος εξασφάλισε την άνετη επανεκλογή του, η οποία είχε καταστεί όνειρο αρτινής νυκτός με την συμμετοχή του σε αυτό το υπουργικό συμβούλιο για λίγους μήνες! Χάρη του έκανε η χοντρή!
ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΗ ΣΠΑΘΑΡΗ: Αμ το άλλο που προσέφυγε η θιγείσα στον μαχαλόμαγκα Μεϊμαράκη ως αρμόδιο για θέματα τάξης, ηθικής κι ευπρέπειας!
Ρε ουστ!!!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *